Floberg Bussum Makelaardij

Rembrandtlaan 17

Verkocht

Informatie

WONEN MET WEIDS UITZICHT IN HET GEWILDE SCHILDERSKWARTIER?

In het mooie schilderskwartier gelegen helft van dubbel woonhuis. Aan de voorzijde is er een riante tuin met oprit voor meerdere auto’s, garage en aparte carport voor 2 auto’s. De woning beschikt o.a. over 5 slaapkamers en 2 badkamers en biedt veel mogelijkheden! Prachtig uitzicht over weilanden. Uitvalswegen richting Amsterdam/Schiphol, sportverenigingen, winkels, scholen en natuurgebied bevinden zich in de nabije omgeving. 12 Zonnepanelen zijn recentelijk geïnstalleerd, waardoor er lage elektrakosten zijn.

INDELING
Begane grond: entree, ruime hal met garderobehoek en modern toilet. De U vormige woon-/eetkamer voorzien van parketvoer, heeft veel lichtinval en een gezellige haard. De ruime dichte keuken met inbouwapparatuur is groot genoeg voor een eettafel. Vanuit de keuken is de garage bereikbaar.
Op de begane grond vindt u tevens een (ouder)slaapkamer, die ook kan worden gebruikt als speel-/tv-/werkkamer of als ruimte voor een au pair. Aansluitend is er een nette badkamer met ligbad en wastafel. Daarachter bevindt zich nog een ruime “walk-in closet”.

1e Verdieping: overloop met dakraam en flinke bergruimtes, 4 in grootte variërende slaapkamers waarvan er 3 over bergruimte achter de knieschotten beschikken. Badkamer met douche, toilet, wastafel en dakraam. Vanuit één van de slaapkamers is een grote berging bereikbaar die zich boven de garage bevindt.

PERCEEL
Het perceel is 824 m2 groot en heeft een 25 meter diepe, zonnige voortuin op het zuiden, een ruime zij-tuin en een achtertuin. Aan de zijkant is een grote oprit met dubbele carport aanwezig. In de tuin bevinden zich nog 2 houten bergingen

BIJZONDERHEDEN
– Voorzien van moderne alarminstallatie.
– Moderne nieuwe uitgebreide meterkast.
– 12 Zonnepanelen.
– Spouw isolatie.
– Dubbel glas/voorzetramen.
– Gedeeltelijk geïsoleerde kap.
– Woonoppervlakte 174 m2.
– Inhoud 645 m3.
– Perceeloppervlakte 824 m2.

Kortom; een ruime, degelijk gebouwde woning met veel potentie op een royaal perceel en leuke locatie!