Floberg Bussum Makelaardij

ONS TEAM

MAKELAARDIJ FLOBERG BUSSUM​

THUIS IN ELK SEGMENT​

Een kleinschalig kantoor met actieve makelaars, veel ervaring en goed ontwikkelde voelsprieten. Dat is Floberg Bussum. Of je nou een appartement, jaren 30 woning of villa zoekt: wij zijn thuis in elk segment en kennen de markt als geen ander. Wij reageren snel, zitten kort op de bal, hechten veel waarde aan persoonlijk contact en denken graag in mogelijkheden. Dat maakt ons al ruim 45 jaar een gewaardeerde en succesvolle speler in Bussum en omgeving.

SNEL, BETROUWBAAR
EN EEN GROOT NETWERK

TEAM

Register Makelaar Taxateur

Ronald Hendriks

Makelaar ARMT

Nanette Nolthenius-Wouterse

Commerciele binnendienst

Carina Griffioen

Office manager

Monique da Cunha

45 jaar ervaring
in Bussum en omgeving

Breed en
divers aanbod

Persoonlijk en
TOEGANKELIJK

Snel en altijd
bereikbaar

Wat anderen zeggen

Fantastisch contact gehad met de deskundige makelaar. Erg tevreden met het resultaat en de manier waarom wij ondersteund zijn in de zoektocht naar ons nieuwe huis. Wij kunnen Floberg aan iedereen aanbevelen.

Badhuislaan, Bussum – juni 2022

Snelle communicatie, wat essentieel is de huidige markt! Deskundigheid bij de bezichtigingen. De makelaar denkt mee of een woning wel de moeite waard is om te bezichtigen, afgestemd op wensen qua woning en buurt/omgeving.

Wisentstraat, Bussum – Joost Jonkman – maart 2022

We chose Floberg Bussum Makelaardij to represent us after reading many good reviews. Ronald is the best broker you would want to manage your interest in this chaotic market. His experience and professionalism will help you achieve your goal in finding your dream home. He knows the real estate market very well and will always have a good advice. We thank him and the entire team for the patience with which they handled all our requests.

Laarderweg, Bussum – maart 2022

Omdat wij ons huis nog voor aanvang van de zomervakantie wilden verkopen moest de makelaar snel schakelen. Dit werd zeer voortvarend en grondig aangepakt zodat alles snel en zorgvuldig geregeld was. De gekozen vraagprijs trok precies de juiste geïnteresseerden. De makelaar heeft op een zeer persoonlijke en betrokken manier de potentiële kopers in ons huis ontvangen. Van kopers ontvingen wij hier zelfs complimenten over. De uitstekende bereikbaarheid en de grote betrokkenheid van het hele kantoor maken dat wij Floberg van harte kunnen aanbevelen!

Keizer Ottoweg, Naarden – De heer Van Essen –

Prima en aktieve begeleiding met kennis van zaken. Ook de backup vanuit kantoor goed georganiseerd.
– De heer Van Stapele –

Het contact met de makelaar verliep perfect, zijn prijssuggestie bleek spot on. Zelfs toen de eerste koper moest afhaken vanwege corona. Binnen zeer korte tijd had hij een nieuwe koper die het snel heeft gekocht. Andere, vergelijkbare (en ook duurdere) huizen stonden nog lange tijd daarna te koop. We kennen de makelaar al wat langer omdat hij ons eerder hielp met de verkoop van een huis. Ook de andere medewerkers op het kantoor werken op dezelfde goede manier.

– Een Funda gebruiker – februari 2022

Het contact met de makelaar was zeer goed en professioneel. De makelaar is snel en deskundig en verleent een hoge graad service. Het hele team is vriendelijk en attent bij Floberg Bussum Makelaardij.
– Goudenregenstraat Bussum – De heer Sikking –

Weer een geslaagde aankoop via Floberg Bussum Makelaardij. Dank aan Carina en Monique op kantoor; snel schakelen, goed bereikbaar, heel fijn in het contact. Ronald, inmiddels heel vertrouwd, prettig sparren, flexibel. Een zeer gewaardeerd aankoop makelaar.

Admiraal de Ruyterlaan, Bussum – Marieke Langemeyer – mei 2022

Pro-actief, behulpzaam en scherp bij bezichtigingen en goed advies. Uiteindelijk hebben we het huis wat we graag wilden voor een mooie prijs weten te kopen!

Prins Mauritslaan, Bussum – september 2021

Kort en bondig: Goede informatie en voorlichting gedurende het gehele verkoopproces. Ik heb met veel vertrouwen alles uit handen gegeven aan deze makelaar.

Mauvezand, Laren – De heer Radstake – augustus 2021