Floberg Bussum Makelaardij

EEN HUIS KOPEN

AANKOOPMAKELAAR

in Bussum en omgeving

Bent u op zoek naar een woning in Bussum en omgeving en wilt u als eerste weten wat er op de markt komt? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. Wij gaan op basis van uw wensen en mogelijkheden gericht en actief aan de slag. We begeleiden u persoonlijk tijdens de bezichtigingen, adviseren u over de aankoopprijs, eventuele verbouwingen en wijzen u eerlijk op mogelijke risico’s. Dat geeft zekerheid. De kans dat u samen met ons uw droomhuis vindt, een eerlijke prijs betaalt en niet voor vervelende verrassingen komt te staan, is zo een stuk groter. Als u ons inschakelt, geldt het ‘no cure no pay principe’; u betaalt alleen voor onze diensten als wij succesvol zijn.

Zoekt u een betrokken aankoopmakelaar die de kans op succes aanzienlijk vergroot?

  DE AANKOOP VAN UW HUIS

  zo gaan wij te werk

  Aanmaken zoekprofiel

  We brengen eerst uw woonwensen en financiële mogelijkheden in kaart. Op basis daarvan geven wij u een woonadvies passend bij de huidige markt en maken we een zoekprofiel aan.  

  Actieve search

  We benaderen actief collega’s of ze passende woningen in de verkoop krijgen en zorgen ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekcriteria.

  Bezichtingingen begeleiden

  We plannen bezichtigingen in, gaan mee met bezichtigingen, adviseren over de aankoopprijs en kijken kritisch mee naar de bouwkundige staat en andere bijzonderheden.

  Onderhandelingen

  Wij zijn ervaren onderhandelaars en houden alle belangrijke zaken voor u goed in de gaten. U kunt de onderhandelingen dus met een gerust hart aan ons overlaten.

  Koopovereenkomst

  We nemen samen met u de koopakte door en controleren of alle afspraken correct zijn weergegeven. Ook houden we voor u de data van ontbindende voorwaarden in de gaten.

  Notaris

  Voordat we naar de notaris gaan, voeren we nog een inspectie uit bij de woning om te controleren of de woning door verkoper(s) conform afspraak wordt opgeleverd. Daarna vindt ondertekening van de leveringsakte plaats op kantoor van de notaris. U ontvangt ook de nota van afrekening.