Floberg Bussum Makelaardij

UW HUIS VERKOPEN

VERKOOPMAKELAAR

in Bussum en omgeving

Zoekt u een verkoopmakelaar die uw huis op waarde weet te schatten en u in het verkoopproces actief en persoonlijk begeleidt? Dan bent u bij Floberg Bussum aan het juiste adres. We zijn al meer dan 45 jaar actief in Bussum en omgeving en kennen de markt als geen ander. We schakelen snel, houden van duidelijke afspraken en denken in mogelijkheden. Dat is onze kracht. De woningen die we verkopen zijn heel divers. In elk segment zijn we thuis en weten we precies wat er nodig is om van de verkoop van uw huis een succes te maken.

Weten wat uw huis waard is? Wij komen graag persoonlijk bij u langs!

  DE VERKOOP VAN UW HUIS

  zo gaan wij te werk

  Vrijblijvende waardebepaling

  We komen graag eerst bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Samen kunnen we uw huis karakteriseren, de pluspunten benadrukken en de beste vraagprijs bepalen.

  Presentatie van uw woning

  We gaan voor een presentatie die recht doet aan uw woning. Daar horen professionele foto’s bij, goede teksten en accurate informatie. Indien gewenst geven we advies over styling. Ook zorgen we voor een uitgekiend publiciteitsplan.

  Bezichtigingen

  Tijdens de verkoop nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. We begeleiden en coördineren de bezichtigingen en informeren potentiële kopers en hun eventuele aankoopmakelaar.

  Onderhandelingen

  Wij zijn ervaren onderhandelaars. We begeleiden u tijdens de biedingsprocedure en doen er alles aan om tot de beste prijs te komen. Zo hoog mogelijk, maar wel realistisch.

  Koopovereenkomst

  We stellen een koopakte op. Als alle handtekeningen zijn gezet is de koop gesloten en heeft de koper nog 3 dagen wettelijke bedenktijd.

  Naar de notaris

  Pas als de akte van levering bij de notaris is ondertekend en deze is ingeschreven in het Kadaster, is de verkoop definitief. Ook na de verkoop staan we voor u klaar. U kunt op ons rekenen als u nog vragen heeft.