Floberg Bussum Makelaardij

VERHUUR, HUUR EN BEHEER​

VERHUREN OF HUREN

ZONDER ZORGEN

Zoekt u een huurwoning in Bussum en omgeving of wilt u uw eigen woning verhuren? Dan kunt u bij ons terecht. We bemiddelen ook bij huur en verhuur van bedrijfspanden.

VERHUUR

Wilt u uw woning verhuren? Wij zorgen ervoor dat uw huis optimaal gepresenteerd wordt en goed vindbaar is. We begeleiden alle bezichtigingen, informeren u proactief na elke bezichtiging en zorgen voor de verdere afwikkeling als we tot een overeenkomst zijn gekomen. Wij zijn pas tevreden als u zich maximaal ontzorgt voelt.

 

Zoekt u een makelaar met een groot netwerk in Bussum en omgeving?

    HUUR

    U kunt ons een zoekopdracht geven. Wij gaan dan voor u actief en gericht op zoek naar passende huizen of appartementen. Omdat we al ruim 45 jaar bestaan, hebben we een groot netwerk in Bussum en omgeving. Onze goede contacten met collega makelaars zetten we in om voor u tot het beste resultaat te komen. Van ons mag u verwachten dat we u begeleiden van begin tot het einde. Zo kunt u met een gerust hart de huurovereenkomst tekenen.

    BEHEER

    Floberg Bussum kan ook het beheer van verhuurde woningen doen. Dit houdt in dat wij het directe contact onderhouden met de huurders, zodat u als eigenaar daar geen omkijken naar heeft. Voor noodzakelijke reparaties, periodiek onderhoud, of andere calamiteiten zijn wij het eerste aanspreekpunt en regelen we passende oplossingen. Daarnaast kunnen wij ook de huur innen en in de gaten houden of huurders op tijd betalen. Bij huuropzeggingen regelen wij de inspectie en gaan we actief op zoek naar nieuwe huurders.