Floberg Bussum Makelaardij

Nieuwe Bussummerweg 13

Verkocht

Informatie

Royale helft van dubbel woonhuis met zonnige vrije achtertuin op het zuiden, vrijstaande garage met daarachter gelegen hobby/werkruimte. Het huis is groter dan de woonoppervlakte doet vermoeden. De woonoppervlakte is Nen-gemeten 109 m², echter is exclusief de vloeroppervlakte van de 2e verdieping van ca.10m². Parkeergelegenheid op eigen terrein en zonnig perceel van 408 m2. Deze helft van dubbel woonhuis is gelegen nabij twee goede basisscholen (waarvan een Montessori) en op loopafstand van het oude dorpscentrum van Huizen. Nabij sportverenigingen bos, heide, openbaar vervoer en zwembad. Dit gezinshuis is tevens geschikt voor praktijk aan huis of au pair. Tevens zijn er mogelijkheden om nog verder uit te bouwen.

Globale indeling:
Begane grond: Entree, ruime hal met natuurstenen vloer, 1e toilet met fontein, kelder, L-vormige woon/eetkamer, aparte uitgebouwde zijkamer-werkkamer voorzien van natuurstenen vloer, vaste kast en toegang tot de achtertuin op het zuiden. Vanuit de woonkamer doorloop naar de uitgebouwde keuken met eenvoudig inbouw apparatuur.

Eerste verdieping: Overloop, eerste slaapkamer met vaste kast en wastafel, tweede slaapkamer met vaste kast, derde slaapkamer met vaste kast en schuifpui naar balkon. Ruime badkamer met ligbad, 2e toilet, dubbele vaste wastafel en kast.

Tweede verdieping: Via vaste trap naar grote zolderruimte met vaste kast, wastafel en dakraam. Mogelijkheid tot het maken van een dakkapel waardoor een ruime slaapkamer te creëren is. Na het plaatsen van een dakkapel mag men de 2e verdieping ook meerekenen met het woonoppervlakte.

Goed gezinshuis met vier slaapkamers en werkruimte beneden.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1956.
– Woonoppervlakte 109 m² (ca. 120 m² met voldoende groot dakraam/ dakkapel).
– Kelder 7 m².
– Garage 32 m².
– Perceeloppervlakte 408 m².
– Glasvezelaansluiting.
– Aanvaarding in overleg.
– Gunning voorbehoud eigenaren.
– Oplevering: kan snel.