Floberg Bussum Makelaardij

Vossiuslaan 25

Verkocht

Informatie

Op een goede locatie in het Vondelkwartier ligt dit leuke drie kamer maisonnette appartement! Het appartement heeft 2 verdiepingen, een balkon aan de voorzijde en een berging buiten. Achter het complex kan door de bewoners gratis geparkeerd worden.
Het appartement ligt op loopafstand van het centrum, station Naarden-Bussum, diverse scholen en nabij uitvalswegen. Echt een mooi en goed onderhouden appartement met 2 grote slaapkamers op een gezellige locatie!

Indeling:
Entree, hal, modern zwevend toilet met fontein, garderobekast, ruime en lichte woonkamer met trapkast. Vanuit de woonkamer toegang naar het zonnige balkon aan de voorzijde (oost), ruime open keuken met inbouwapparatuur, waaronder een 5 pits gasfornuis met oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en kokend waterkraan. Aan de galerij zijde kan men heerlijk op een bankje genieten van de middag/avondzon.

Verdieping:
Overloop, bergkast met cv-opstelling, 1e grote slaapkamers met dakraam, 2e grote slaapkamer met dakraam en bergruimte onder het schuine dak, moderne ruime badkamer, ligbad met douchegedeelte , wastafelmeubel, toilet (sanibroyeur) en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
• Deze woning is voorzien van dubbel glas
• Mooie en centrale ligging
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Bij het appartement behoort een berging voorzien van elektra
• De bijdrage aan de VvE is € 154,23 per maand.
• Koop Goedkoop: “Koop Goedkoopwoningen” zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 132,45 per jaar, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.
De overdracht van de woning vindt plaats via een projectnotaris.