Floberg Bussum Makelaardij

Nieuwe 's-Gravelandseweg 8

Verkocht

Informatie

Een buitenkans! Een zeer zonnig, nagenoeg turn-key appartement met voor- en achtertuin gelegen in de gewilde Villawijk “Het Spieghel”. Een sfeervol split level appartement met living en tuinkamer, 2 slaapkamers (voorheen 3) en beneden berging in het souterrain. Het is onderdeel van een kleinschalig goed onderhouden appartementencomplex (Dudok stijl, gemeentelijk monument) en ligt zeer gunstig t.o.v. winkelcentrum en station Naarden-Bussum. Met trein in 21 minuten op CS Amsterdam en 24 minuten op CS Utrecht. Op steenworp afstand liggen mooie natuurgebieden. Centraal en toch rustig gelegen.

Indeling
Centrale hal met trappenhuis naar begane grond appartement.
Entree hal met toilet en fontein. Een moderne keuken met alle inbouwapparatuur (o.a. Miele afwasmachine, apothekerskast, koelvriescombinatie). Een ruime, lichte living met open haard met deur naar loggia/balkon (zuidoost), elektrische zonwering en uitzicht op tuin en karakteristieke villa’s. Aangrenzend bevindt zich de tuinkamer met deur naar bloemrijke achtertuin met middag- en avondzon, uitkijkend over plantsoen. Er is één grote (met inbouwkasten) en één kleinere slaapkamer. In het gehele appartement ligt een prachtige naturelkleurige, eikenhouten vloer (geolied) die doorloopt in alle kasten. De badkamer is voorzien van wastafel en douche met extra aansluiting voor wasmachine.
In de berging, gelegen in het souterrain, is een wasmachine aansluiting (geen warmwater) en werkblad. De voortuin heeft een buitenkraan, evenals de achtertuin. Een tuinkast, extra aansluiting elektriciteit en vaste parasolhouder maken de achtertuin compleet.

Algemeen:
* Woonoppervlakte NEN gemeten: 81 m².
* Berging NEN gemeten: 6,2 m².
* Achtertuin: ca. 54 m² (6 meter x 9 meter).
* Voortuin: ca. 18 m² (2 meter X 9 meter).
* Boiler Merk: Daalderop.
* Geheel dubbel glas, behalve twee ventilatieraampjes boven deuren naar voor- en achtertuin.
* Vloerisolatie.
* Maandelijkse Servicekosten € 250,= (dit is inclusief €100,= voorschot CV).
* Gezonde en actieve vereniging van eigenaren.
* Kleinschalige VVE van 6 leden (bewoners).
* Energielabel: E (recentelijk scan verduurzaming uitgevoerd, resultaten nog niet bekend).
* Glasvezel: ja.

Onder voorbehoud gunning eigenaren.
Oplevering in overleg.