Floberg Bussum Makelaardij

Cornelia de Langelaan 26

Verhuurd

Informatie

Gemoderniseerd en gestoffeerd 4-KAMER APPARTEMENT (79m²) met balkon op het oosten en berging in de onderbouw. Parkeren en fiets op privéterrein van de Vereniging van Eigenaars.

Het appartement is zeer gunstig gelegen in Bussum-Zuid nabij de Bussummerheide, op korte afstand van winkels, station Bussum-zuid en uitvalswegen. Een recent gerenoveerd, goed verzorgd en mooi licht en ruim appartement.

Het complex is voorzien van een beveiligde entree met intercominstallatie en een lift.

Indeling:
Entree, meterkast, tochtportaal, hal, modern toilet, moderne keuken met complete keukeninrichting voorzien van diverse apparatuur (vaatwasser, combi magnetron/oven, inductie kookplaat, afzuigkap en losse koelkast). Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer. Middels deur in de woonkamer is er doorgang naar de 1e grote slaapkamer met kast en balkon (met zonnescherm). Deze slaapkamer is tevens vanuit de badkamer bereikbaar. Aan de voorzijde vanuit de hal bereikbaar de 2e en 3e slaapkamer. Vanuit de hal komt men ook in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en opstelling was/droogmachine. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas of voorzetramen. Aan de achterzijde op de galerij is een eigen zitplaats met mooi vrij uitzicht op het Westen. Het appartement is voorzien van stoffering. 

De berging van het appartement bevindt zich in de onderbouw van het complex en is ca 9 m² groot en voorzien van elektra. Vanaf de gemeenschappelijke parkeerplaats bereikt men met de lift de woonetages. 

BELANGRIJK OM TE WETEN:
– Gestoffeerde verhuur;
– Geen woningdelers;
– De huurprijs is exclusief servicekosten van € 85,- per maand (o.a. verwarming en waterverbruik);
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Werkgeversverklaring;
– Verhuurdersverklaring (indien mogelijk);
– Loonstroken van de laatste 3 maanden of inkomensverklaring.

Oplevering per 1 april 2023

Foto's