Floberg Bussum Makelaardij

Marinaweg 57

€ 795.000,- k.k.

Informatie

Altijd al op de mooiste locatie, in een groot en comfortabel “villa appartement” willen wonen? Met volledig vrij uitzicht over het IJmeer, op Amsterdam, Muiden, Muiderberg en op slechts 20 minuten van Amsterdam. 

In het kleinschalige appartementen gebouw Muiderburght te midden van ca. 10.000 m² tuin en PRIVÉ STRAND, uitsluitend voor bewoners toegankelijk, ligt op de 2e verdieping (3e woonlaag) het appartement met groot afsluitbaar terras waardoor je zowel in de zomer als winter heerlijk van het buiten leven kan genieten. 

Indeling:

Entree, ruime hal, toilet met fontein, aparte was- en provisieruimte, zeer ruime woonkamer met prachtig uitzicht over het IJmeer, ruim terras van 19 m² welke dicht te maken is met harmonica ramen. Doorloop naar half open luxe keuken met compleet Miele inbouwapparatuur (oven, magnetron, inductiekookplaat, afwasmachine en ijskast.) Ook is er een aparte bijkeuken/berging. 
Vanuit de hal loopt men naar de 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Een van de badkamers is 4 jaar geleden nog gemoderniseerd met douche en wastafelmeubel. De andere nette badkamer heeft een ligbad, dubbel wastafelmeubel en toilet. In de grote slaapkamer bevindt zich ook nog een grote schuifkasten wand.

Kortom het ideale appartement voor mensen die comfort, natuur en toch de gezelligheid van een kustplaats onder handbereik waarderen.

In het souterrain bevindt zich de ruime berging en de parkeergarage met twee naast elkaar gelegen parkeerplaatsen en een fietsen berging. 

Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin, gasten parkeerplaatsen, een afsluitbare boten wijde voor de stalling van kleine bootjes en een uniek privé strand waar het in de zomer heerlijk toeven is. Het strand is voorzien van gemeenschappelijk meubilair.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 188 m²
– Prachtig uitzicht over het IJmeer, Pampus en de wijde omgeving!
– Fantastische terras volledig afsluitbaar, zomer en winter te gebruiken.
– Verzorgde staat.
– Twee badkamers en 2 toiletten.
– Aparte berging in souterrain
– Parkeergarage met twee plaatsen.
– Privé strand.