Floberg Bussum Makelaardij

Dom Helder Camarastraat 7

Verkocht onder voorbehoud

Informatie

Deze uitgebouwde hoekwoning is aan de achterzijde prachtig gelegen aan open vaarwater. Aan de voorzijde ligt deze voormalige 5-kamer woning aan een kindvriendelijke autovrije straat. De woning heeft een uitgebouwde en lichte woonkamer met vloerverwarming, een prettige half open keuken, 3 slaapkamers, net sanitair en is voorzien van een energielabel A. Doordat de woning is uitgebouwd en voorzien is van een dakkapel is het woonoppervlakte vergroot tot 116 m². De zonnige tuin is gesitueerd op het zuiden en heeft een houten steiger aan open vaarwater waardoor je met je boot binnen 15 minuten naar de Zaan kunt varen. Een dagje met de boot naar Amsterdam? Geen probleem! En het centrum van Zaandam is lopend met een minuut of 10 bereikbaar.

LIGGING
De woning ideaal gelegen aan een autoluwe straat in een kleine woonwijk uit eind jaren ’80 tussen de Westzanerdijk en woonwijk Westerwatering. Westerwatering is een moderne woonwijk die door middel van het spoor gescheiden wordt van het centrum van Zaandam.

BEREIKBAARHEID
Het NS-station ligt eveneens loopafstand, Zaandam CS is een intercitystation met snelle verbindingen met de grote steden in de Randstad. Amsterdam Sloterdijk is binnen 7 minuten bereikbaar en Schiphol binnen 17 minuten. En ook met de auto ben je dankzij de Tweede Coentunnel snel in Amsterdam.

INDELING
Begane grond: (geheel vloerverwarming)
Entree, bijkeuken/berging en meterkast. De woonkamer is aan de achterzijde 2,5 meter uitgebouwd en voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en een brede schuifpui. Door de grote schuifpui en de ligging op het zuiden is er een prettige natuurlijke lichtinval aanwezig. De half open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een werkblad, gaskookplaat, oven en vaatwasser. Onder de trap is een kast aanwezig voor de nodige bergruimte. Via de tussenhal is er toegang tot de trapopgang en de toiletruimte met zwevend toilet. De achtertuin is grotendeels bestraat, voorzien van bergkast voor kussens en stoelen en een hardhouten terras aan het water.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn samengevoegd tot een royale slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel over de gehele breedte. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: (via vaste trap bereikbaar)
Op deze verdieping bevindt zich de derde slaapkamer met een Velux dakraam. De voorzolder is ook voorzien van een Velux dakraam, de opstelling van de c.v. ketel + mechanische ventilatie unit en de aansluiting voor de wasmachine. Achter de knieschotten is bergruimte aanwezig.

Vliering:
Bergruimte

EIGENDOMSSITUATIE
De woning ligt op een perceel van 120 m², het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Zaanstad. De Algemene Bepalingen 1978 zijn van toepassing. Het eerste erfpachttijdvak van 75 jaar eindigt 31 januari 2062. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan voor een periode van 50 jaar (tot 1 februari 2037).
De zij-tuin (pad langs huis) is in huur bij de gemeente Zaandam en de jaarlijkse huur is € 96,46

INDICATIEVE AFMETINGEN
• Gebruiksoppervlakte wonen: 116 m².
• Bruto inhoud woning: 427 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1988.
• Energielabel: A.
• Isolatie: dubbel glasvolledig geïsoleerd.
• De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en biedt veel privacy.
• Glasvezel aansluiting in voorbereiding.
• Elektra: 7 groepen + aardlekschakelaar.
• Verwarming en warm water middels gas cv.
• Parkeren: gratis parkeergelegenheid op de openbare weg.
• Notaris: naar keuze koper.

Oplevering: in overleg.