Floberg Bussum Makelaardij

Oud-Loosdrechtsedijk 73

Verkocht

Informatie

Een uniek vrijstaand woonhuis aan de Oud-Loosdrechtsedijk met een royale tuin met schuur en eigen aanlegplaats. Vanaf het perceel heeft u per boot namelijk via de Drecht, rechtstreeks toegang tot de zgn. ‘Eerste Plas’ van Loosdrecht.
Het woonhuis heeft een sfeervolle woonkamer met balken plafond, ruime moderne keuken en slaapkamer met badkamer op de begane grond. De bovenverdieping bevat twee slaapkamers.
Het perceel heeft een groot verrassingselement. Voor is een carport en voldoende plaats om meerdere auto’s te parkeren. Achter de woning bevindt zich een prachtige tuin met een oase van rust, waar u zo de boot in kan stappen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, modern toilet met douche, ruime woonkamer van 35 m² met massief eiken parketvloer, balkenplafond en schouw voor gaskachel. Aparte 2e entree met hal en doorloop naar de ruime moderne keuken met inbouwapparatuur (5 pits gasfornuis, koelkast, vriezer, aparte combi magnetron, vaatwasser en ingebouwd koffie-set apparaat.) Aan de keuken bevind zich een gezellige serre, die prachtig uitzicht op de tuin geeft.
Via de hal bereikt men de slaapkamer op de begane grond met aansluitend een ruime moderne badkamer met vloerverwarming, jacuzzi, aparte douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Achter de slaapkamer is nog een grote geïsoleerde ruimte waar de cv opstelling en wasmachine aansluiting is. Boven is nog een ruime vliering waar eventueel een extra kamer gemaakt kan worden.

1e verdieping:
Via vaste trap naar grote overloop met wastafel, parketvloer en dakkapel (hier is ruime om een 2e badkamer te maken), 1e ruime slaapkamer met dakramen en een 2e slaapkamer. (beide ook voorzien van parketvloer.

Bijzonderheden:
– Sfeervolle woonhuis,
– Aan vaarwater gelegen,
– Veel bergruimte,
– Geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas,
– Voorzien van Daalderop gas cv,
– dichtbij faciliteiten van Loosdrecht,
– op 10 autominuten van Hilversum en op 25 autominuten van Amsterdam en Utrecht,
– Perceeloppervlakte 743 m²,
– Woonoppervlakte 144 m²,
– Inhoud 621 m³,
– Bouwjaar 1935.

Loosdrecht staat bekend om haar uitgebreide watersportfaciliteiten en levendige vaarseizoen met wedstrijden in bijvoorbeeld de befaamde Pampus en Regenboogklasse. Loosdrecht heeft voldoende faciliteiten die worden aangevuld vanuit Hilversum met bijvoorbeeld sportfaciliteiten op fietsafstand van dit object. Echt een plek om graag te wonen.